HÍREK


Munkában a kis korosztályok


Az elmúlt 2 hétben kétszer lépett itthon pályára 2012-es születésű korosztályunk. 2022.09.05-én az FTC, Illés Akadémia, ETO FC Győr és az NK Slaven Belupo látogatott hozzánk. 

Minden csapattal 2x18 percet játszottak tehetségeink. U11-es csapatunk minden mérkőzést megnyerve zárta a tornát.

Korosztályos edzőnk értékelése:

Remek csapatok ellen léptünk pályára. Szeretünk mindig erősebbnél erősebb csapatok ellen játszani, hogy minél nagyobb fejlődést tudjunk elérni a gyerekeknél. A mai nap megfelelő alkalom volt erre, és éltek a lehetőséggel a fiúk. Jó játék mellett eredményesek is tudtunk lenni. Az FTC elleni győzelem miatt, pedig jó volt látni a srácokon a boldogságot. Sajnos egyik mérkőzésünk elmaradt, ami miatt kicsit csalódott vagyok, de ilyen dolgok néha történnek.

 

2022.10.02-án a Paksi FC, PMFC és a MOL Fehérvár FC utazott a Cseri útra.

A csapatok kétszer játszottak egymás ellen 2x12 percet.

Házi Ádám vezetőedző értékelése:

A mai napra két sort alakítottunk ki. Egyik sorunk kétszer játszott a Fehérvárral és egyszer a PMFC-vel, míg a másik sorunk kétszer a Pakssal és egyszer a PMFC-vel. Mindenki megfelelően tudott fejlődni, így a kezdeményezés elérte a célját. Ezen felül két jó iramú mérkőzést tudtunk játszani a Fehérvárral és egyszer a Pakssal. Ma több technikai hibával játszottunk és sok helyzetben rossz döntéseket hoztunk, de ez előfordul.

Javítunk ezeken és fejlődünk tovább.

A tornákon részt vettek: Bognár Zente, Dénes Andor, Fazekas Bence, Pabst Dávid, Pintér Áron, Rengel Barnabás Zsolt, Sebestyén Máté, Szekretár Dominik , Szvath Pál Milos, Tajti Viktor, Tóth Máté Benett, Varga Áron, Virágh Roland József

2022.10.05.

KAPCSOLATKÖVESS MINKET