HÍREK


Csak a Fradi volt jobb az U11-es csapatunknál


 

Mohácsi felkészülési tornán az U11-es korosztályunk 3. helyezést ért el. Csak a Ferencváros személyében találtak legyőzőre.

Torna eredménye:

1. Fradi fehér (I.)

2. Fradi zöld (II.)

3. BFLA

4. Baja

5. PMFC

6. Mohács

7. Kozármisleny

8. Szekszárd

Korosztályos edzőnk Házi Ádám így értékelte a tornán látottakat: Jól sikerült tornán vagyunk túl. Döcögősen indult, de a második meccsre már 100%-on pörögtek a gyerekek. Extra egyéni teljesítmények mellett, remek és kombinatív csapatjátékot mutattunk. Nagy fejlődési lehetőség volt a fiúk számára a torna, amivel a legnagyobb örömömre éltek is. Már ezzel is boldog voltam, de a két FTC csapat mögött, megcsíptük a 3. helyet. Ez plusz öröm a gyerekeknek és ez miatt nekem is. A Ferencvárosi csapatokkal úgy gondolom remek mérkőzéseket játszottunk. Sokat lehet tőlük tanulni, amit ki is fogunk használni és tovább fejlődünk. Dicséret illet mindenkit, aki ma a tornán pályára lépett. Külön kiemelném a két 1 évvel fiatalabb játékosunkat. Akik amellett hogy megállták a helyüket az idősebbek között, még a csapat legjobbjai is voltak. Név szerint, pedig Molnár Mátét emelném ki. Igazi vezére volt a csapatnak, és amikor kellett a hátán vitte a csapatot.
(Szeptember 12-én vasárnap délelőtt 11 órakor indul az U9, U10, U11-es csapatainknak is a bajnokság a Cseri úti sporttelepen. Akik az FTC-t, Paks-t és a BVSC Zuglót látják vendégül.)

Mohácsi felkészülési torna