HÍREK


Ovis majálist tartott Akadémiánk


Igaz, a Gyereknap csak a hónap végén lesz, de a Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia a Puskin utcai edzőközpontban már május 1-jén is igyekezett a "szemük fényeit", a gyerekeket ünnepelni. 

Az óvodásokat már a bejáratnál egy hatalmas kabalafigura fogadta, ami mindenki figyelmét megragadta. Vadas Zalán edzőnk irányításával tartott labdás ügyességi feladatok mellett népi játékok és különböző kézműves foglalkozások, valamint egy bábelőadás is várta a kis focista palántákat. Szigeti Imre, Akadémiánk operatív igazgatója az esemény szakmai oldaláról elmondta: 

„Szeretnénk a legkisebbek figyelmét is felhívni arra, hogy milyen fontos eleme az életünknek a mozgás, illetve a közösségben végzett sport. Emiatt már óvodás korban szeretnénk megszerettetni a sportot a gyermekekkel, hogy a mozgás idővel a mindennapi életük részéve váljon. Első alkalommal rendeztük meg az ovifoci majálisunkat, de szeretnénk hagyományt teremteni a rendezvénnyel, melyre remélem, hogy a következő években is olyan sokan érkeznek, mint az elsőre. Ebben segítséget nyújt számunkra az, hogy akadémiánk tíz óvodával áll szerződéses kapcsolatban, melyekben hetente egy alkalommal tartanak foglalkozásokat az edzőink." 

Akik egy kicsit elfáradtak a játékokban és a sok nevetésben, minőségi és finom étekkel töltődhettek fel a délutánra. A majális során különlegesség volt, hogy a Kaposvári Rákóczi FC felnőtt csapatának edzésébe is belepillanthattak a gyermekek, így a profiktól is elleshettek egy-két hasznos mozdulatot, technikai megoldást. A napot egy elengedhetetlen tombolasorsolás zárta, ahol a boldog, élményekkel teli pillanatokon kívül számtalan futballrelikviával gazdagodtak a lurkók. 

2024.05.01.

KAPCSOLATKÖVESS MINKET