HÍREK


Döntőig menetelt az U11


Május 1-én, szerdán rendezték meg az FTC labdarúgó partnercsapatainak tornáját 20 csapat részvételével az U9-es és az U11-es korosztály számára az FTC-MVM Népligeti Sportközpontban.

U11-es csapatunk a csoportkörből továbbjutva a Ferencvárossal találkozott a negyeddöntőben és meggyőző játékkal jutott tovább. Az elődöntőben a Sopron együttesét legyőzve kerültünk a döntőbe, ahol végül a Kecskemét diadalmaskodott. Így U11-es korosztályunk a torna 2. helyén végzett.

U11 eredmények: 

BFLA - BUDAKESZI 3-0

BFLA - AIRNERGY 5-0

BFLA - VÁC 1-2

BFLA - SZENTENDRE 6-0

BFLA - FTC 3-1

BFLA - SOPRON 3-0

BFLA - KECSKEMÉT 0-3

U11 keret: Bödő Barnabás, Bődör Kornél, Fodor Borisz, Gömöri Róbert, Gyarmati Dávid, Jónás Marcell Péter, Jusits Botond, Nagy Bálint, Nagy Olivér, Olasz Rikó, Pandurics Péter, Pete Ármin, Pető Máté, Pénzes Andor, Szaka Előd, Szekretár Dominik, Szita Soma, Törőcsik Bendegúz

U11 edzői értékelés: A csoportmérkőzések során tompább volt a csapat játéka, dekoncentráltak voltak a gyerekek. Nagyon pozitív, hogy ebből tudtak váltani és más ritmusra kapcsolni a torna második felében. Kiemelném a Ferencváros elleni negyeddöntőt, ahol nagyon magas szinten futballoztunk és a torna legjobb mérkőzésén múltuk felül ellenfelünket. A fejlődésünk szempontjából egy nagyon hasznos tornán vagyunk túl és ami a legfontosabb, hogy újabb élménnyel gazdagodtak a gyerekek. Büszke vagyok nagyon rájuk!

 

U9-es csapatainknak nem sikerült megismételni az őszi teljesítményt, ugyanis csoportból való magabiztos továbbjutás után ezúttal az elődöntő helyett az 5. helyért csaphattak össze egymással.

U9 keret: Csonka Zénó, Fazekas Mira, Gerencsér Noel, Herczeg Dávid, Horváth Zétény, Kakas Máté, Kálóczi Noel, Kurucz Zétény, Nagy Ádám, Nagy Soma, Nemes Dominik, Nemes Milán, Nemes Olivér, Nikolic Lazar, Talósi Benjámin, Sabján Noel

U9 edzői értékelés: Örülök, hogy ismét két csapattal vehettünk részt a tornán, de a teljesítményt tekintve van hiányérzetem, ugyanis nem minden meccsen sikerült megmutatni a csapatainknak, valójában mire is vagyunk képes. Egy kis koncentráció, és szerencse hiányzott a mai napon, hogy meg tudjuk ismételni a fél évvel ezelőtti teljesítményt. Ennek ellenére azt gondolom hasznos torna volt a fejlődés szempontjából, és nem utolsó sorban nagy élmény a gyerekeknek.

2024.05.02.

KAPCSOLATKÖVESS MINKET