HÍREK


Hazai tornát rendeztünk a Cseri úton


Az MLSZ Dél-Nyugati csoport XII. fordulójában a BVSC Zugló, Főnix Gold, Király SE és a Mészöly Focisuli volt az ellenfél. 

Az MLSZ Dél-Nyugati csoport XII. fordulójában a BVSC Zugló, Főnix Gold, Király SE és a Mészöly Focisuli volt az ellenfél. A mérkőzéseken az U9-es korosztályban 2x12 perc, az U10-U11-ben pedig 2x15 perc volt a játékidő.

U9 keret: Császár Máté, Csonka Zénó, Dékány Zalán, Herczeg Dávid, Horváth Zétény, Horváth Erik, Nagy Soma, Nemes Dominik, Nemes Olivér, Sabján Noel, Szvath Emil, Talósi Benjámin

U9 edzői értékelés: Az első és a negyedik mérkőzésünk második félideje nem tetszett, ezen kívül azonban a torna nagy részében rendben volt a játék képe és visszaköszöntek az edzésen gyakorolt dolgok. Talán egyéni játék kezdeményezésében és játékunk sebességében van némi hiányérzetem, de a játékosok fejlődését kiválóan szolgálta a torna.

 

U10 keret: Czippán Barnabás, Farkas Flávió, Horváth Viktor, Kampf Koppány, Kakas Mátè, Konrád Noel, Nikolic Lazar, Pabst Iván, Palócz Áron, Stikrád Ádám, Szekretár Dominik, Vass Zalán, Wéber Zétény, Zámbó Dávid

U10 edzői értékelés: Egy nagyon jól szervezett és jó csapatokat felvonultató tornán vettünk részt. Az elmúlt két hét edzései leginkább a létszám előnyös játékhelyzetek kialakításáról és azok megoldásáról szólt. Ez dominàlt nálunk az egész tornán, és mellette még amit kiemelnék, hogy erőn felülit nyújtottak a pályán az első másodperctől az utolsóig, és ezért nagyon büszke vagyok rájuk.

 

U11 keret: Bödő Barnabás, Farkas Dominik, Fodor Borisz, Gömöri Róbert, Gyarmati Dávid, Jónás Marcell Péter, Jőrös Áron, Nagy Bálint, Pandurics Péter, Pete Ármin, Pető Máté, Pénzes Andor, Szaka Előd, Waltner Rolf

U11 edzői értékelés: Minden adott volt, hogy sokat fejlődjenek a gyerekek ezen a hétvégén: remek szervezés, kitűnő időjárás, jó csapatok, sok játékidő. Szerencsére éltek is ezzel a lehetőséggel, hiszen egy mérkőzéstől eltekintve, végig nagy győzni akarással és nagyon tudatosan futballoztak. Örömteli, hogy a héten gyakoroltak maximálisan visszaköszöntek a tornán. Van még hova fejlődni, de elégedett vagyok a látottakkal, dicséret illeti a srácokat. 

2024.04.15.

KAPCSOLATKÖVESS MINKET