HÍREK


Nemzetközi tornát nyert az U8-as korosztály


Mohácson rendeztek az U8-as korosztály számára tornát 2024. január 20-án, szombaton. Csíkvár Csaba tanítványai igazán izgalmas megmérettetésen hódították el a győztesnek járó kupát.

A csoportmérkőzések alkalmával csupán a pécsiektől kaptak ki, a másik 3 találkozójukon gólt sem kapva győztek, a Baja, a horvát Krpan és a Paks ellen. Az egyenes kieséses szakaszban a Kozármislennyel szemben büntetőkkel jutottak tovább, majd a döntőben újra összekerültek a PMFC-vel. Ezúttal fordult a kocka, 3-1 arányban a kaposváriak nyertek, ezzel övék lett a bajnoki serleg. A torna legjobb játékosának járó különdíj is Kaposvárra került, a Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia tehetségét, Horváth Eriket látták a legjobbnak a szervezők. 

Csoportmérkőzések:

LUA Baja-BFLA. 0:2

PMFC-BFLA. 4:2

Krpan&Babic-BFLA 0:2

ASE Paks-BFLA 0:2

Elődöntő:

BFLA-Kozármisleny 2-2 büntetőkkel továbbjutott a BFLA 

Döntő:

BFLA-PMFC 3-1

 

Csapattagok:

Neiczer Patrik, Zámbó Barnabás, Szvath Emil, Kis Zétény, Fehér Márkó, Páli Zétény, Szecsődi Máté, Sipos Hunor, Horváth Erik

Csíkvár Csaba: Ezen a napon volt minden, többször forditottak a fiúk, akartak, volt, hogy a kapuban mezőnyjátékos állt be, voltak büntetők, kapusbravúrok. Büszke vagyok a gyerekekre és örülök, hogy velük dolgozhatok! Többször köszönt vissza az edzésen végzett munka. Bár nem elsősorban az eredmény számít, de óriási öröm, hogy így alakult. Ami a legfontosabb, hogy ezen a napon nem csak kilencen képviseltük Akadémiánkat.

2024.01.23.

KAPCSOLATKÖVESS MINKET