HÍREK


Pozitív a mérleg


Pozitív mérleggel zárták a hétvégét kiskorosztályos csapataink.

 

 

Az MLSZ Dél-Nyugati csoport első fordulójában Paksra látogattak az U9-U10-U11-es csapataink. A Paks, Fehérvár és a PMFC csapataival mérkőztek meg. Az U9-es korosztályban 2x15 perc, az U10-11-es korosztályban pedig 2x18 perc volt a játékidő.

U9 keret: Csàszàr Màtè,Nemes Dominik, Kakas Màtè, Nagy Soma, Nikolic Lazar,Nemes Olivèr, Sabjàn Noel, Talósi Benjàmin, Horvàth Zètèny, Balogh Ferenc Bràjen

U9 torna játékosa: Nikolic Lazar

U9 edzői értékelés: Pozitívum, hogy az edzésen gyakoroltakból egyre többet tud megmutatni màr mérkőzèsen is a csapat. Szemmel làtható màr hètről hètre a fejlődès a gyerekeken. Emiatt összessègèben elègedetlen nem lehetek, dícséret illeti a gyerekeket.

 

U10 keret: Sall Barnabàs, Konràd Noel, Stikràd Àdàm, Vass Zalàn, Pabst Ivàn, Czippàn Barnabàs, Horvàth Viktor, Farkas Flàvió, Tóth Àron Benedek, Kampf Koppàny, Bencze Milàn, Tolnai Ádàm

U10 torna játékosa: Stikràd Àdàm

U10 edzői értékelés: A nyàri felkèszülès kezdete óta làtvànyos a fejlődès, ez a mai tornàn meg is mutatkozott. Az elmúlt hetekben gyakoroltak egyre többet köszönnek vissza a tornàkon/mèrkőzèseken, sokkal gyorsabb a jàtèkunk, sokkal fegyelmezettebben jàtszunk, mind támadàsban ès vèdekezèsben. Termèszetesen vannak mèg hiànyosságok, de összessègèben maximàlisan büszke vagyok a gyerekekre!

 

U11 keret: Bödő Barnabás, Farkas Dominik, Fodor Borisz, Gömöri Róbert, Gyarmati Dávid, Jónás Marcell Péter, Nagy Bálint, Pandurics Péter, Pete Ármin, Pető Máté, Somogyi Donát, Szaka Előd, Szita Soma, Törőcsik Bendegúz

U11 torna játékosa: Somogyi Donát

U11 edzői értékelés: Látható volt, amiket az edzéseken gyakorlunk, és hogy már tudatosan alkalmazzák a korosztályra vonatkozó technikai és taktikai elemeket a gyerekek. A hozzáállás viszont a mai napon nem volt megfelelő, ennél többet tudnak és többet is várok el tőlük.

 

Házi Ádám szekcióvezető értékelése a látottakról:

U9 ès U10-es csapatunknàl làtszik az előrelépés. Kezdenek kialakulni a gyerekek fejében a tudatos játékhelyzet megoldások. Amiben fejlődni kell, hogy több létszàmfölényes játékhelyzetet kell kialakítaniuk. Technikailag az átadások-àtvètelek minőségében kell fejlődni.

U11-es csapatunk technikailag nagyon jó úton halad ès sok létszámfölényes játékhelyzetet alakít ki. A támadó harmadban való döntèseken és megoldásokon kell dolgozni.

2023.09.17.

KAPCSOLATKÖVESS MINKET