HÍREK


Barca Academy Cup


Akadémiánk U9-es korosztálya is részt vett a nemzetközi III. Barca Academy Cup-on! 

A tornán való teljesítményt Grabarics Máté és Házi Ádám edzőpáros értékelte:

Nagyon jó tapasztalat volt a gyerekeknek, hogy ilyen magas színvonalú meccseken, jó ellenfelekkel játszhattunk. Az edzésen gyakoroltakból csak helyenként kaptam vissza amit látni szerettem volna, technikailag még nem tartunk ott, hogy ebben a tempóban is megfelelő szinten meg tudjuk oldani, ebből kifolyólag inkább a küzdelem dominált a mérkőzéseken.

Valamint ismét megerősítést nyert, hogy miért kérjük edzésen is a maximális figyelmet minden esetben. Láttuk, hogy ezen a szinten egy pillanatnyi kihagyás sem fér bele, ugyanis az elvesztett labdàk utáni lassú visszatámadás nagyon szembetűnő volt. Pozitívum volt egyébként, hogy ahogy teltek a meccsek, labdaszerzésben a területszűkítésünkben láttam a fejlődést, és egyre jobban tudtuk nyomás alá helyezni az ellenfeleket. Reméljük hogy a jövőben egyre több ilyen színvonalú meccset tudunk majd játszani, mert ezek a mérkőzések segítik igazán a gyerekek fejlődését.

Csapat: Császár M. Kornél, Dékány Zalán, Kakas Máté, Nagy Ádám, Nemes Dominik, Nikolic Lazar, Tallósi Benjámin, Csonka Z. Zénó, Herczeg D. Leonidász, Kurucz Zétény, Nagy Soma, Nemes Olivér, Sabján N. Kristóf 

2023.09.11.

KAPCSOLATKÖVESS MINKET