HÍREK


Dunamenti Liga fordulók


A Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia U9-es korosztálya 3 fordulón van túl a Dunamenti Ligában. 

A 3 forduló eredményeit, tapasztalatait a Grabarics Máté, Házi Ádám edzőpáros értékeli:

I. forduló

Az első meccsen még kapkodva, sok technikai hibával játszott a csapat, nem teljes egészében hozta ki azt magából ami benne van. Nem használtuk ki megfelelően a területet, és a technikai elemek alkalmazásába is sok hiba csúszott, emiatt nem sikerült ellenfelünk fölé nőni. Ám a játék képe alapján így is látszott a fejlődés.

A második mérkőzés már egész jól nézett ki, labdakihozatalban nagyon hatékonyak voltunk, jól használtuk ki a területet, és jól törekedtek a gyerekek a megjátszhatóságra, azonban az így kialakított létszámfölényes helyzeteket nem megfelelő tempóban próbáltuk lejátszani. Összességében ezen a meccsen köszöntek vissza leginkább az edzésen gyakoroltak, itt a fent említett dolog döntött, és hogy ellenfelünk figyelme egy pillantra sem hagyott alább, ellenben a miénkkel, illetve hogy több kockázatot vállaltunk mint ők. De ez teljesen rendben van, ezt kérjük tőlük, mert így tanulnak meg nyomás ellen futballozni, ezen a továbbiakban sem változtatunk. Az utolsó meccsen látszott leginkább, hogy miért érdemes ilyen meccseket játszani, hogy idővel felvegyük a ritmust, hozzászokjunk, és lássuk, hova kell még fejlődnünk.

Csapat: Császár M. Kornél, Dékány Zalán, Nagy Soma, Nemes Milán, Nikolic Lazar, Csonka Z. Zénó, Kakas Máté, Nemes Dominik, Nemes Olivér, Tallósi Benjámin 

II. forduló 

Az első mérkőzés első félidejét leszámítva a gyerekek megtettek mindent, és igyekeztek végrehajtani a kért dolgokat, a hozzáállás tetszett. Ekkor helyre raktuk a figyelmet és az akaratot, és rögtön látható is volt a javulás a teljesítményünkben. Nagyon örülök hogy hétről hétre ilyen meccseket tudunk játszani, ugyanis ezek nagyon jól megmutatják, hogy mik azok a dolgok amiben fejlődnünk kell, illetve mi az a szint, ahova készülünk.

Csapat: Császár M. Kornél, Dékány Zalán, Nemes Milán, Sabján Noel Kristóf, Nikolic Lazar, Csonka Z. Zénó, Kakas Máté, Nemes Dominik, Nemes Olivér, Tallósi Benjámin 

III. forduló

Az eddigi gödöllői tornáink közül a játék most nézett ki a legjobban, nyilván ez nem azt jelenti, hogy tökéletes volt minden, de fokozatosan fejlődünk. Ez azt jelenti, hogy egyre több dolog köszön vissza az edzésen gyakoroltakból a meccseken is. Egyre jobban ismerik fel a játékosok a kialakult 2:1 elleni játékot.

Ami szembetűnő még mindig a figyelem, illetve a játékunk tempója nagyon messze van még az ideálistól, ez leginkább az utolsó meccsen látszott, de amikor megszoktuk a tempót ott is voltak olyan periódusok, mikor a játék képe alapján felvettük a versenyt, csak ezt egész mérkőzésen és tornán kell tudni produkálni az első perctől az utolsóig. Összességében elégedetlen nem lehetek.

Csapat: Császár M. Kornél, Kakas Máté, Nagy Soma, Nemes Olivér, Sabján Noel Kristóf, Csonka Z. Zénó, Nagy Ádám, Nemes Dominik, Nikolic Lazar, Tallósi Benjámin 

2023.09.11.

KAPCSOLATKÖVESS MINKET