HÍREK


Székesfehérvári tornán szerepelt a BFLA U11


Főnix kupán mérettette meg magát a 2012-es korosztályunk. Az erős mezőnyben 15 csapatból 8. helyezést értek el ifjú növendékeink.

A tizenöt csapatos mezőnyt a szervezők három darab 5 csapatos csoportra osztották, ahonnan az első két helyezett az arany ágra, míg a harmadik és negyedik helyezett az ezüst ágra került.

Csapatunk a Főnix Gold FC, Kecskeméti TE, Eger SE és a Siófok gárdáival került egy csoportba.

Több esélyt is elszalasztva nem sikerült az első két hely egyikére befutni, így az ezüst ágon folytatta Házi Ádám legénysége.

Itt az Illés akadémia mögött a második helyet sikerült megszerezni, összességében pedig a nyolcadikat.

 

Korosztályos edzőnk értékelése:

Jó hangulatú torna volt, és a gyerekek sok élménnyel gazdagodtak.

Több kiváló egyesülettel mérhettük össze tudásunk. A csoportban a kapu előtt nem voltunk elég higgadtak és élesek. Sokszor pedig túl nagy volt az izgalom a gyerekekben, ezért nem tudtunk olyan minőségben játszani, mint amire képesek vagyunk.

Ennek ellenére elégedett vagyok a látottakkal, hiszen voltak mérkőzések, amikor kifejezetten jól játszottunk, még ha eredménnyel ez nem is párosult.

A gyerekekkel együtt viszont nagy hiányérzettel utaztunk haza, ugyanis tudják ők is, hogy ebben a mai napban sokkal több volt.

A srácoknak mindig azt szoktam mondani, hogy: egyszer nyerünk, egyszer tanulunk.

Ma tanultunk !

Dolgozunk és fejlődünk tovább.

 

Tornán szereplő játékosok:

Dénes Andor, Fazekas Bence, Kovács József, Pabst Dávid, Rengel Barnabás, Szvath Pál Milos, Tajti Viktor, Varga Áron, Virágh Roland, Zöldi Milán.

 

2022.12.13.

KAPCSOLATKÖVESS MINKET