HÍREK


PARTIUM KUPA


U12-es csapatunk pénteken útra kelt az először megrendezésre kerülő Partium kupára. A tornára a Kárpát medence élcsapatai kaptak meghívást, nagy örömmel fogadtuk el a lehetőséget, hogy pályára léphetünk. 

 

Mérkőzések :

A-csoport    FTC-BENE 4:0 

                     KASSA-BENE 1:3

                     MUNKÁCS-BENE 2:1

Az FTC elleni első meccsen nem jelentettünk akadályt a fővárosi csapatnak, mindenben igazolták jó hírüket.

A Szlovák Kassa ellen már bátrabban, pontosabban és eredményesebben játszottunk és szerepeltünk, ott érkeztünk meg a tornára.

A csoport zárásaként az ukrajnai Munkács ellen a legjobb játékkal, ötletesen és szervezetten focizva, hibáztunk aminek következtében vereség lett a vége, az ezüst ágra kerültünk. Ékes bizonyítéka annak hogy nem mindig a jobb csapat nyer.

 

Vasárnap folytattuk hármas csoportokban:

KOLOZSVÁR-BENE  4:0

SEPSI-BENE 1:2

 

Sokat tettünk érte a saját kapunk előtt hogy eredményes legyen a román csapat. A SEPSI elleni siker nagy fegyvertény mert egy nagyon jól szervezett csapat és 10 percet emberhátrányban kellett jatszanunk.

A csoportban körbeverés után az első meccsen kapott négyes miatt nem játszhattunk döntőt sőt a az ötödik helyért kellett pályára lépnünk a hazai csapat ellen. Partium nagy nyomás alatt tartott minket, de a sracok nagyot küzdve büntetőkkel megnyerték a mérkőzést, parádes gólokkal egyenlítve.

 

Helyszín: Szatmárnémeti, Románia 

Időpont : 2022.08.20-21

Bene U12

Kapusok :

Labant Bulcsú Botond

Szakálas Adrián

Mezőnyjátékosok:

Bali Barna Attila

Baranyai Márk

Éhl Benjámin

Grosics Álmos

Gyarmati Richárd

Molnár Máté

Molnár zsolt

Nagy Bendegúz

Pető László

Tompa Noel

Varga Zétény 

Vass András

Edző:

Pap Máté 

Masszőr:

 Szabó Miklós

 

Nyilatkozat: 

Nagyon örültem a lehetőségnek ,hogy egy ennyire nívós tornán a környező országok legjobb csapatai ellen léphettünk pályára. Köszönet a hazaiaknak akik gondoltak ránk, a fogadtatás és körülmények minden igényt kielégítettek. Az egyesület két korábbi felnőtt játékosa Csík Tibor és Zsiga Ervin sokat segítve gondoskodott rólunk, jó volt velük találkozni.

Jó teszt volt a srácoknak, hogy hol tartanak és miben kell lépnünk előre.

Ez a társaság tele van „éhes" gyerekekkel akik imádnak focizni és nem állnak le ha  labdát látnak. 

Ismerkedünk a nagyobb pályával, edzünk és csináljuk tovább. Abszolút igazolták a srácok  hogy helyük  van ezen a tornán e csapatok között. 

 

2022.08.23.

KAPCSOLAT



KÖVESS MINKET